fredag 28 november 2008

Thanksgiving














Da var thansgiving igar, shit va roligt det var och vilken god mat!
Jag at till jag nastan spydde, jag var sa full jag jag fick inte plats med tartan, munkarna, chipsen och allt det dara som jag hade bett min vardmamma att kopa!
Men jag hade iaf en jatte trevlig kvall igar, det kom hit jatte mkt folk och alla var da spanjorer.
nastan ingen kunde prata engelska, ha sa det var roligt nar dom prata med mig, jag forstor ju lite men jag kan inte prata.
Sa innan vi skulle ata, da sager dom att jag ska be, och tacka herre och saga vad jag ar tacksam for, shit jag holl att skita brallan.
Jag var jatte nervos inte vet jag vad man ska saga, och dom tar ju det hara jatte seriost.
Sa jag borjade med jag vill tacka herren for att ha gett oss mat pa bordet.. och sa vidare, men det gick sedan bra haha :)

Jag trivs sa himla mycket nu hara jag vet inte vad men tack vare allt med julen och thanksgiving har fort oss mer samman, som igar kladde jag och pappan granen, det var roligt, ingen hara orkar langre bry sig att kla med glas kulorna och sant dara, och da blev jag lite besviken for det var ju sant jag hade vantat mig, sa min vard pappa akte och kopte glaskulor och lyse till granen :D
Idag ar det blackfriday, det ar en stro rea pa allting hara sa det ar fullt i varje affar for folk ar galna att kopa saker.
Sa vi akte till outlate ha tror det stavas sa, iaf det var outlate for alla markes affarer, som gucci, calvin klein och sant, men det var hyfsat billigt iaf, sa jag kopte nagra snygga saker :D och nagra presenter forstor for min familj.
Det var synd att jag inte hade mer pengar allt var saa billigt.
Senare idag nar jag akte med min brorsa till walmart for att handla jeans till honom, sa nar vi stor i kon i vantan att betala, sa ser jag 5 snygga blonda killar med snygga klader , aa dom hade stil, och saklart var det svenskar! jag menar alla har ju asa fula klader hara sa man kunde direkt se att dom var svenskar! sa jag borjade prata med dom och dom halsade pa ena kille som pluggade hara, och dom kunde se att jag var svensk sa dom. hah inte vet jag hur men det var skont att fa traffa nagra svennar iaf, och killlar ;D.
Imorrn ska vi till waterworld! ska bli roligt.
nej dags att sova, har kmr lite bilder , godnatt allihop!

3 kommentarer:

Hannah sa...

ÅÅÅÅH, DU HAR JU TRÖJAN PÅ DIG! =D
Jag söknar dig Sandra. Skänt att du trivs och har det bra.

Jag älskar dig <3

Mammi sa...

Min älskade Skrutta!

Sååå glad att allt känns bra nu o att julen ser ut att bli positiv! :-)

Ha en underbar dag på Waterworld!

Älskar dig såå mycket!!

Puss o kram, Mammi

Usa-Sandra sa...

sjalvklar lillen :D:D:D
saknar dig med <33:)