tisdag 11 november 2008

Veterens Day












Idag var det da veterens Day, US army kom och kollade oss kadetter, nar vi hade cermoni for alla soldater och sant. Vi stog i 1 och en halv timme utan att rora pa oss, var ganska jobbigt, ha en tjej svimmade, sa hennes straff blev 200 push ups imorron.
Det var faktist assa coolt, alla fick grona hattar att satta pa huvet och sen hade vi skolbandet som spelade och dansade med flagor, och aa det var assa roligt, utan da att dom flesta hallde pa att svimma.
Och jag glomde mitt skerp hemma, och idag var inte precis den basta dagen, sa jag var tvungen att kopa ett nytt for 6 dollar, mina lunch pengar, vilket ar 48 kr. Sa det gjorde inte min dag precis.
Snart kan jag aven spela fotboll igen! jag borjar bli frisk nu, men maste anda ta det lungt.
Ska bli najs langtar efter att fa springa!.

Idag nar jag kom hem sa gick jag upp till kattungarna och slappte ut som i mitt rum sa dom kunde springa runt lite, sen nar jag gar in i badrumet och kmr tbx in i mitt rum sa har nan katt kissat pa mitt tacke, sa jag gar ner med tacket for att tvatta det sen nar jag kmr tbx upp, nej da har nan av dom bajsat pa mitt lakan, sa da gar jag ner med dt, och sen nar jag kmr tbx, da har dom kissat och bajsat pa mina kuddar! ha sa gissa om dom drev mig till vansinne.
Juste nu finns det bilder pa mig pa halloween pa facebook.
<333

2 kommentarer:

Mammi sa...

Sandra!

Vad fin du är som militär!
Märkena på axeln som dina vänner inte har, är det för att dy har högre rang?

Älskar Dig!

Puss o kram, Mammi 33<<<

Usa-Sandra sa...

heej :D

hah yepp ! sa sant

alskar dig ! puss